Asociația Kandila

Valea Jiului se dezvoltă prin Europa

Coeziunea Europeană

Ce este Uniunea Europeană? De la cărbune la euro.

Asociația Umanitară Kandila, asociație neguvernamentală fără scop patrimonial, CUI 17363795, cu sediul social în Mun. Petrosani, strada Independenței, nr 18/2, județ Hunedoara, reprezentată legal de dl. Kelemen Alexandru-Mihai în calitate de președinte, derulează în perioada ianuarie – decembrie 2023, proiectul „Valea Jiului se dezvoltă prin Europa”, Nr. Ref.2021CE160AT183.

Proiectul își propune să promoveze valorile europene în rândul comunității regionale a Văii Jiului, să informeze societatea civilă cu privire la politica de coeziune a Uniunii Europene și să mobilizeze stakeholderii din regiune pentru a folosi politica de coeziune în vederea dezvoltării sustenabile a regiunii.

           În acest context, dorim realizarea unor produse care vor fi folosite în activitățile proiectului, respectiv:

  1.  Creare Key Visual proiect – va fi folosit ca imagine cheie pentru toate materialele din cadrul proiectului (banner Facebook, imagine pagina web a proiectului, fluturași de promovare proiect, roll-up);
  2. Design roll-up promovare proiect;
  3. Design fluturaș promovare proiect;
  4. Servicii copywriting/ contentwriting – creare conținut promovare proiect în social-media;

Oferta va conține numărul de ore de lucru pentru fiecare serviciu în parte și prețul/oră, respectiv oferta de preț/articol sau text pentru serviciile de la punctul 4.

 Oferta se transmite prin e-mail pe adresa: eujiuvalley@gmail.com;