Asociația Kandila

Valea Jiului se dezvoltă prin Europa

Coeziunea Europeană

Ce este Uniunea Europeană? De la cărbune la euro.

Vineri,24.03, ADTIVJ organizează un eveniment de dezbatere cu tema ” De la strategie la implementare în fondurile europene”.

Scopul acestei întâlniri este să înțelegem mai bine cum, în cadrul ITI,  trebuie să ne pregătim pentru accesarea fondurilor europene.

Suntem bucuroși să anunțăm că la această dezbatere vor participa oficialități locale și județene, precum și secretarul de stat Roxana Mînzatu și subsecretarul Razvan Popescu. Prin urmare, evenimentul va reprezenta o oportunitate valoroasă de a interacționa și de a explora perspectivele viitoare.

Evenimentul va începe la ora 17.00 și va avea loc în Petrila, la Casa de Cultură “LADISLAU SCHMIDT”, str. Republicii nr. 51.

Vă asigurăm că acesta va fi un eveniment foarte interesant și productiv, care va oferi oportunități importante de a cunoaște și de a discuta despre subiectul ITI și fondurile europene.

Agenda întâlnirii

ADTIVJ LOGO varianta negru verde 1

17.00- 17.20 – Cuvânt introductiv – Consilul Județean Hunedoara / Primăria Orașului Petrila / Prefectura jud. Hunedoara

17.20 – 17.30 – Mesajul Comisiei Europene pentru stakeholderii din Valea Jiului – Krzysztof Kasprzyk – deputy manager DG Regio

17.15 – 18.30 – Panel discuții: Roxana Mânzatu, Doina Surcel, Răzvan Popescu

  • Ce înseamnă ITI și care sunt avantajele și dezavantajele?
  • Cum să ne pregătim pentru o absorbție de succes a fondurilor europene?
  • Ce este Asociatia pentru Dezvoltare teritorială Integrată și ce oportunități aduce o guvernanță locală în Valea Jiului?
  • Întrebări și răspunsuri din public

18.30 – 19.30 Networking